"Najkompanija" i "Najmenadžer" za 2016

35. izbor najmenadžera BiH

20.12.2016 Nobel novosti

15. prosinca 2016. godine u Banskom dvoru u Banja Luci upriličena je svečanost izbora najuspješnijih osoba iz svijeta biznisa, onih koji svojim radom, idejama, inovacijama i neprestanim unaprjeđivanjem boljeg i povoljnijeg poslovanja čine napredak i prosperitet svojih kompanija još efikasnijim i učinkovitijim.

Između tisuću nominiranih direkcija za izbor najmenadžera i najkompanija izabrala je one najuspješnije za 2016. godinu. 

Doček u Banja Luci, Banski dvor

Nobelovci na dodjeli nagrada

Žiri Nezavisne regionalne agencije iz Zenice, časopisa Euromanager i Europskog udruženja menadžera imao je priliku dodijeliti četrnaest vrijednih nagrada najuspješnijim menadžerima iz cijele Bosne i Hercegovine.

Do sada je za više od 20 godina, koliko traje ova dodjela, nagradu primilo oko 400 uspješnih menadžera i kompanija iz BiH i četrdesetak zemalja jugoistočne i srednje Europe, a nagrada je sama po sebi postala svojevrstan brend.

Među onim najuspješnijima nagradu za "Najkompaniju 2016." dobila je i naša tvrtka Nobel u oblasti električnog grijanja i sistema za filtriranje vode, dok je našem direktoru prodaje Sanjinu Topiću, uručeno najviše priznanje "Najmenadžer Bosne i Hercegovine 2016." za sjajne menadžerske rezultate u oblasti prodaje i marketinga. 

Dodjela nagrade Sanjinu Topiću, direktoru prodaje

Svi dobitnici nagrada

"Ovogodišnja nagrada Najmenadžer BiH za mene predstavlja veliku čast i zadovoljstvo, jer se još jednom pokazalo da se svaki trud i rad isplate. Također, predstavlja i jako veliku obvezu, da ne kažem breme, jer u narednom periodu treba opravdati tako visoko priznanje i nastaviti poslovanje s još boljim poslovnim rezultatima. Naša tvrtka, Nobel Corporation nakon 2008. godine, po drugi put dobiva ovako veliko priznanje i posebno mjesto u svijetu biznisa u Bosni i Hercegovini. Svim Nobelovcima ova nagrada mnogo znači, pokazuje da smo na dobrom putu, ali i daje dodatni vjetar u leđa, da se bude još bolji i još uspješniji. Na kraju bih se zahvalio svim svojim radnim kolegama na jako dobrim poslovnim rezultatima u 2016. godini, i još bih jednom zahvalio u svoje lično ime i u ime svojih kolega uvaženom stručnom žiriju što su Nobel timu ukazali ovako veliku čast i dodijelili prestižnu nagradu", istaknuo je ponosno Sanjin Topić.

Nobelovci s nagradom u rukama

Svima onima čije se ime nije našlo među nagrađenima, ostaje poticaj da nižu pozitivne poslovne rezultate i u 2017. godini i za točno godinu dana pronađu svoje ime u nekom od medijskih naslova!