najveći svjetski sajam tretiranja i filtriranja vode

AQUATECH AMSTERDAM: Nobel na najvećem svjetskom sajmu sistema za filtriranje vode

10.11.2017 Nobel novosti

Od 31. listopada do 3. studenog 2017. godine tisuće stručnjaka iz oblasti vodene tehnologije okupilo se na vodećoj globalnoj izložbi svih najvažnijih svjetskih proizvođača opreme za filtriranje i tretiranje vode, mjerne tehnike i opreme za otpadne vode. 

Riječ je o sajmu Aquatech Amsterdam 2017 koji predstavlja platformu za istraživanje najnovijih trendova, proizvoda i usluga pod jednim krovom.

Preko 21.000 eksperata i 950 kompanija sastalo se na ovom prestižnom svjetskom sajmu koji je omogućio sudjelovanje u brojnim edukativnim i inspirativnim seminarima i prezentacijama o najnovijim trendovima u industriji.

Tijekom četiri dana uspostavljeni su profitabilni poslovni odnosi, ali i ažurirana znanja o brzim promjenama tehnologija. 

Na poziv partnera iz zapadnoeuropskih zemalja, ali i onih iz USA i Rusije, na Aquatech-u su nazočili i predstavnici naše kompanije

Sa starim partnerima dogovarali smo nove projekte, a sa novim partnerima primjenu novih tehnologija, od kojih su neki dobitnici nagrada za inovaciju na ovom najprestižnijem svjetskom sajmu. 

Neke tehnologije su premijerno prikazane i predstavljati će pravu revoluciju u svim sferama života u narednom periodu.

U okviru sajma su održane brojne stručne konferencije, prezentacije i okrugli stolovi, a najznačajnija od njih je svakako Amsterdam Week Water koji okuplja 21.000 profesionalaca iz 139 zemalja svijeta, među kojima se nalaze i profesionalci iz Nobela, koji već 18 godina najnovija svjetska dostignuća primjenjuju u Bosni i Hercegovini.

Nobel je nekoliko puta proglašavan najboljom kompanijom u BiH, od toga dva puta u oblasti filtriranja vode, kao i kompanijom sa najvećim doprinosom zaštiti vode i okoliša. 

Posjeta ovog sajma još jednom je potvrdila kolike su doista mogućnost unapređenja kvalitete vode.