Banjalučki velesajam Grames 2016

16.03.2016 Nobel novosti

U Banja Luci, 15.03.2016. otvoren je 20. Međunarodni sajam građevine i elektro-mašinske industrije „Grames-Demi 2016“ na kojem sudjeluje 120 izlagača na 70 štandova.

Prisutnima se obratio Dobrica Žugić, predsjednik Uprave „Banjalučkog velesajma“. Istaknuo je da je ovogodišnji sajam otvoren u novom izlagačkom ruhu, te da je ugostio izlagače iz brojnih zemalja okruženja i svijeta. „Izlagači su i ove godine donijeli dosta novina, stoga pozivam sve zainteresirane za ovu oblast da dođu i posjete sajam. Za naredne dane je predviđeno i niz prezentacija i predavanja, tako da se očekuje i predstavljanje novih proizvoda koji se tek trebaju pojaviti na tržištu. Svečano zatvaranje sajma predviđeno je za petak, 18. ožujka, te će tom prilikom biti dodijeljene i nagrade koje izlagači s ponosom nose.“

Svečanom otvaranju je nazočio i Lazo Šinik iz Privredne komore Republike Srpske.

Čast da otvori ovogodišnji sajam pripala je zamjenici gradonačelnika Banja Luke Jasni Brkić, koja je naglasila da ova gospodarska manifestacija doprinosi razvoju Banja Luke i stvara mogućnosti za predstavljanje postignutih ciljeva.

Među prisutnim izlagačima je i naša tvrtka Nobel koja već tradicionalno sudjeluje na ovom sajmu. Na našem štandu svi posjetitelji će se moći obradovati sajamskim popustima i akcijama!

Sajam GRAMES je otvoren od 15. do 19. ožujka 2016. godine.