DANI ATLANTICA

Dani Atlantica u Banja Luci: Prodajna prezentacija vrhunskih uređaja za grijanje!

07.09.2017 Nobel novosti

Kako bi nadolazeća zimska sezona prošla bezbrižno, a u vašim domovima bilo toplo, potrebno je na vrijeme odabrati dobre i kvalitetne uređaje za grijanje.

Stoga je kompanija Elda Lux iz Banja Luke u suradnji s kompanijom Nobel Corporation iz Mostara, upriličila prodajnu prezentaciju konvektora i radijatora poznatog francuskog brenda Atlantic.

Trodnevna prezentacija se održava u poslovnici Elda Luxa u Banjoj Luci od 07.09. - 09.09. u periodu od 09:00 do 21:00 h.

Atlantic je vodeći svjetski proizvođač uređaja za električno grijanje i bojlere, a generalni zastupnik Atlantica za BiH je kompanija Nobel Corporation.

„Budući da se bliži zimska sezona, ovom prezentacijom smo željeli građanima Banja Luke, ali i okolice predstaviti sve uređaje Atlantica – brenda koji je već 21 godinu prisutan na bh. tržištu. Riječ je o konvektorima i radijatorima, pametnim uređajima koji štede energiju, a daju osjećaj ugode u domovima tijekom cijele zime“, kazao je Sanjin Topić, direktor prodaje kompanije Nobel.

Nobel, koji je proteklog tjedna obilježio 18 godina uspješnog poslovanja u BiH, u svom programu ima i Atlantic bojlere, revolucionarne proizvode na čijim se grijačima ne skuplja kamenac.

Prvog dana prezentacije vlada veliki interes za Atlanticove uređaje, a za vrijeme trajanja prezentacije za sve kupce je osiguran i popust od 15 posto.

Na licu mjesta kupci se mogu posavjetovati sa stručnim osobama te dobiti više informacija o svim proizvodima.

Iz kompanije Elda Lux za sve posjetitelje su pripremili osvježenje uz Coca Cola sokove i illy kavu.