Nagrada "Zlatna libela"

sajam Grames u Banja Luci
22.03.2016 Nobel novosti

U subotu, 19. ožujka 2016. godine u Banja Luci je upriličena dodjela nagrada i priznanja najuspješnijim izlagačima na jubilarnom 20. Međunarodnom sajmu "Grames - Demi 2016", na kojem je sudjelovalo 120 izlagača na 70 štandova. Sajam je za posjetitelje bio otvoren od 15. do 19. ožujka 2016. godine.

Jedna od nagrađenih je i naša tvrtka Nobel Corporation d.o.o. Dobitnici smo nagrade "Zlatna libela u oblasti elektro industrije".

Tvrtka Nobel Corporation d.o.o. Mostar od 2009. godine sudjeluje na sajmu Grames-Demi i sa sigurnošću možemo konstatirati da je isti podignut na jedan viši nivo. U odnosu na prethodne godine, osjetno je i povećanje broja posjeta, posebno na štandu Nobel-a. Ove godine smo prezentirali kompletan program Atlantica u segmentu grijanja, električnih bojlera, zatim sisteme za filtriranje i uštedu vode i energije.

Poseban naglasak je stavljen na oblast grijanja, odnosno model Tatou Inteligent – vrhunski radijator za zagrijavanje poslovnih i stambenih prostora, koji se zahvaljujući svojim tehničkim karakteristikama izdvaja od konkurencije. To su mogućnosti programiranog grijanja u različitim vremenskim intervalima, detekcija osoba u prostoru putem senzora, kontrola otvorenog prozora, te vrhunski dizajn. Ovdje bih istaknuo i Steatite Turbo - prvi bojler s keramičkim grijačem na bh. tržištu na kojem se ne stvara kamenac – inovativna tehnologija iz Francuske“, kazao je voditelj programa Atlantic Sanjin Topić, te se zahvalio organizatorima i stručnoj komisiji koji su nam dodijelili Zlatnu libelu u oblasti elektroindustrije, upravo zbog neupitne kvalitete radijatora Tatou Inteligent i bojlera Steatite Turbo.