Gračanica, 18. - 22.04.2017.

Naša kompanija petu godinu zaredom na sajmu “Grapos-EXPO” Gračanica

19.04.2017 Nobel novosti

U periodu od 19. do 22. travnja 2016. godine u Gračanici se održava 7. Međunarodni sajam poduzetništva i obrta „Grapos-EXPO”.

Naša kompanija se na ovom sajmu predstavlja petu godinu zaredom kao generalni uvoznik i distributer električnog grijanja i bojlera francuske kompanije Atlantic za tržište Bosne i Hercegovine.

U svom izložbenom prostoru predstavljamo "Rješenja za ugodan život". Tako na našem štandu možete pronaći filtere i sisteme za pročišćavanje vode, Ekofrend sisteme za uštedu vode i energije, Atlantic bojlere na čijem se grijaču ne skuplja kamenac, te vrhunsko grijanje Atlantic konvektore i radijatore.

"Za vrijeme trajanja sajma, svim posjetiteljima nudimo bogat asortiman proizvoda iz programa Atlantic-konvektori i radijatori za grijanje, električni bojleri s posebnim naglaskom na Steatite Turbo, koji posjeduje inovativnu tehnologiju, jedinstvenu na tržištu BiH. Osim toga, tvrtka Nobel je na sajmu prisutna i s programom filtera i sistema za omekšavanje vode, kao i sistema za uštedu vode Preval. Svim kupcima odobravamo i popust od 15% na kompletan asortiman. Stoga, pozivamo poslovne partnere i sve zainteresirane da posjete naš štand koji se nalazi u paviljonu B1", poručuje Sanjin Topić, direktor prodaje programa Atlantic.

Ako se pitate kako piti čistu vodu, a da je ne kupujete i pri tom napravite znatne uštede, imamo rješenje!

Prema urađenim analizama, korištenje kućnog filtera za vodu RO 5, donosi uštede od 400 eura godišnje.

RO 5, dostupan i na sajmu u Gračanici, jedan je od najtraženijih proizvoda.

 

Sajam "Grapos-Expo" Gračanica je međunarodnog karaktera na kojem se predstavljaju izlagači iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Italije, Njemačke i Ujedinjenih Arapskih Emirata, a čiji je cilj promocija poduzetništva i povezivanje domaćih i inozemnih poduzetnika, te pozitivan utjecaj na stvaranje poduzetničke klime i intenziviranje privrednih aktivnosti.

Tijekom trajanja sajma bit će upriličene i zanimljive prezentacije za mala i srednja poduzeća i obrte.