ZEPS 2017

Nobel Corporation na ZEPS-u predstavlja najnovije uređaje za grijanje

Sajam u Zenici
09.10.2017 Nobel novosti

Tradicionalno, naša kompanija i ove godine je bila sudionik na 24. Međunarodnom sajmu ZEPS, koji se održavao od 03. do 07.10. 2017. godine u Zenici.

 

Budući da smo već punih 20 godina generalni zastupnik francuskih uređaja za grijanje Atlantic, i da za ovu grijnu sezonu imamo nove modele konvektora, na ovogodišnjem sajmu odlučili smo se upravo ti novi uređaji F119 i F129 budu u fokusu našeg predstavljanja na ZEPS-u 2017. 

 

F119 je nova generacija električnih konvektora. Uz novi i moderniji dizajn francuski stručnjaci iz Atlantica su napravili uređaj koji vrlo brzo zagrijava prostoriju i koji je dugotrajan. Uređaj je jednostavan za instalaciju na zid i savršeno se uklapa u svaki ambijent. Zahvaljujući preciznom elektronskom termostatu, svi korisnici imaju veliku kontrolu nad potrošnjom energije, čime se postižu značajne uštede energije“, kazao je Sanjin Topić, direktor prodaje Atlantic programa.

 

Ako ste u potrazi za učinkovitim, pametnim i dugotrajnim uređajem za grijanje, konvektor F129 je rješenje za Vas. 

F129 je siguran i jednostavan uređaj s modernim dizajnom. Posjeduje LCD digitalnu upravljačku ploču za kontrolu i 2u1 HD tehnologiju zagrijavanja, čime postiže izvanrednu udobnost i značajne uštede energije“, istaknuo je Topić.

 

Svi posjetitelji sajma i zainteresirani kupci, mogli su se posavjetovati sa stručnim timom na štandu naše kompanije, te se detaljnije informirati. 

Za sve kupce bio je osiguran i poseban popust od 15% na cjelokupan asortiman.

 

Osim uređaja za grijanje, predstavili smo i najsuvremenija rješenja za tretiranje pitke vode. To su na prvom mjestu filteri s reverznom osmozom (RO). Primjenjuju se na bilo kojem mjestu gdje je upitna kvaliteta ulazne vode, a voda nakon prolaska kroz uređaj je vrhunski čista i zdrava.

Svi posjetioci sajma na našem štandu su imali priliku pogledati kako izgleda proces nastajanja čiste vode uz filter RO5.

 

 

Riječ je o filteru za kućnu upotrebu koji efikasno uklanja zamućenja, klor, kamenac (100%), i teške metale (95-98%).

Vidimo se i naredne godine u Zenici, vaš Nobel!