Sajam u Tešnju

Na sajmu u Tešnju se drugu godinu zaredom predstavila i naša kompanija

22.05.2017 Nobel novosti

U Tešnju se u prostoru DC Kreševo, održao 13. Sajam privrede koji je trajao do 21. svibnja ove godine.

Sajam, koji je međunarodnog karaktera okupio je preko 200 izlagača, a ovogodišnja zemlja partner bila je Njemačka.

Na sajmu se drugu godinu zaredom predstavila i naša kompanija kao prepoznatljivo ime za filtere i sisteme za pročišćavanje vode, Ekofrend sisteme za uštedu vode i energije, Atlantic bojlere na čijem se grijaču ne skuplja kamenac te vrhunsko grijanje prepoznatljivog francuskog brenda Atlantic, čiji smo generalni zastupnici.

Posebno smo istaknuli svoj program mehaničkih predfiltera za vodu.

Drago nam je da i ove godine sudjelujemo na sajmu u Tešnju, koji okuplja veliki broj domaćih i regionalnih privrednika. Ove godine poseban naglasak stavljamo na program mehaničkih prediltera za vodu, najvećeg europskog proizvođača Atlas Filtri, čiji smo generalni zastupnik za BiH. Budući da se u našoj zemlji pojavljuje potreba za čistom vodom, sve veći broj kućanstava se odlučuje na ugradnju mehaničkih predifiltera koji su prva stepenica u procesu filtriranja vode“, kazao je Sanjin Topić, direktor prodaje.

 

Na sajmu smo izlagali i sisteme za uštedu vode i energije Ekofrend, ali i novi proizvod "Ekofrend set".

Novi proizvod koji predstavljamo na tržištu BiH je set za uštedu vode i energije koji je namijenjen za korištenje u domaćinstvima. Riječ je o sistemima čijom se instalacijom u stan ili kuću, točnije na slavine i tuš baterije, ostvaruju uštede i do 500 KM na godišnjoj razini.“, kazao je Topić.

Na licu mjesta svi posjetitelji imali su priliku posavjetovati se sa stručnim osobama te dobiti više informacija o proizvodima.

Za sve posjetitelje sajma, bio je pripremljen i sajamski popust od 15 posto na cjelokupan program, a na pojedine sisteme za filtriranje vode i do 25 posto popusta.