Nobel edukacija za zaposlenike i suradnike Gala Home-a

25.01.2019 Nobel novosti

U novootvorenom shoowroomu Gala Home u Mostaru održana je dvodnevna edukacija za zaposlenike i stručne suradnike, a na temu električnog grijanja i bojlera Atlantic, kao i sistema za kućno filtriranje vode

Edukaciju koja je održana 23. i 24. siječnja 2019. godine organizirali smo u suradnji s Gala Home. 

Izložbeni prostor Gala Home-a upotpunjen je Atlanticovim proizvodima iz programa električnog grijanja i bojlera, dok se u izložbenim kuhinjama mogu vidjeti i sistemi za filtriranje vode s reverznom osmozom RO 5,  te Dispenser Silver i Nobel Business - prateći aparati koji se spajaju s uređajem za filtriranje RO 5 i služe kao rezervoari pročišćene vode s mogućnošću hlađenja i zagrijavanja vode. 

Prvog dana edukcije, nazočni su imali priliku saznati više o francuskom brandu Atlantic čiji su konvektori i radijatori već 20 godina najprodavaniji vid električnog grijanja na tržištu Bosne i Hercegovine.

Osim što pruža maksimalan komfor, ova vrsta grijanja osigurava i značajne uštede u potrošnji električne energije.

Sanjin Topić, naš direktor prodaje podsjetio je da je Atlantic u svijetu poznat i kao najveći proizvođač bojlera.

Drugog dana edukacije, Dalila Ivanković, mag. kemije predstavila je sisteme za kućno filtriranje vode, s posebnim naglaskom na uređaj RO5 koji uklanja klor, kamenac, mutnoću i sve ostale nečistoće iz vode.

Nobel Dispenser Silver