FRANCUSKI NACIONALNI PRAZNIK

Nobel s Atlanticom i ove godine na prijemu Francuskog veleposlanstva

17.07.2019 Nobel novosti

Francuski ambasador u BiH Guillaume Rousson u četvrtak je u Sarajevu upriličio svečani prijem povodom Nacionalnog praznika Francuske.

Dan pada Bastille slavi se kao znak sjećanja na datum 14. srpnja 1789. godine, odnosno početak velike Francuske revolucije kojom je svrgnuta tadašnja apsolutistička monarhija.

Svečanost proslave spomenutog praznika otvorio je domaćin, ambasador Guillaume Rousson.

Brojnim domaćim i stranim službenicima ukazao je na francusku strategiju za Balkan, koja je izrađena u travnju i koja daje posebne prijedloge za nekoliko važnih oblasti u zemljama ovog područja poput sigurnosti, odbrane i pravosuđa.

 

Potpunijem ugođaju ove svečanosti doprinijele su i kompanije koje zastupaju francuske brendove u Bosni i Hercegovini.

Među njima je već tradicionalno naša kompanija Nobel koja je godinama partner Francuskog veleposlanstva u BiH.

Mi se na ovom prijemu ponajprije predtsvljamo Atlantic čiji smo generalni uvoznik, distributer i partner.

Atlantic je ugledni francuski brend koji je na globalnom svjetskom tržištu poznat kao vodeći  proizvođač električnih konvektora, radijatora i bojlera.

Iako je Atlantic prvotno prepoznat po programu grijanja, danas  je drugi po količini, ali prvi po kvaliteti europski proizvođač bojlera.

Danas Atlantic ima oko 8 000 zaposlenih i posljednjih osam godina je najbolji poslodavac u Francuskoj.

Ove godine Nobel je pripremili smo poklon vouchere za kupovinu Atlanticovih proizvoda za sve posjetitelje ovog prijema. 

„Dobri odnosi Francuskog veleposlanstva i kompanije Nobel njeguju se godinama, a sretni smo što je ove godine naš gost na prijemu i predstavnik iz samog Atlantica. Ove godine slavimo i 20 godina našeg rada s ovim francuskim brendom, a tisuće pozitivnih komentara naših kupaca su najbolja potvrda da idemo u dobrom smjeru. Atlantic prati, ali mogu reći i postavlja svjetske trendove kada je u pitanju električno grijanje te se radujemo nadolazećim godinama koje će zasigurno kao i dosadašnje biti ispunjene vrhunskim, tehnološkim postignućima.“ kazao je vlasnik tvrke Nobel Corporation, Boris Bošnjak.