SAJAM ZA POBOLJŠALNJE KVALITETE ŽIVOTA

Nobel na sajmu Good Life u Mostaru

03.11.2017 Nobel novosti

U organizaciji agencije za PR i event management PRimera po prvi put se u Mostaru, prošlog vikenda (28. i 29. listopada 2017.) u hotelu Mepas organizirao Sajam za poboljšanje kvalitete života pod nazivom “Good life”.

U programu Sajma bio je niz edukativnih i zabavnih sadržaja, od predavanja nutricionistice Anite Šupe, jedne od najpoznatijih hrvatskih poduzetnica Kristine Ercegović, dr. Aide Ramić Čatak iz Zavoda za javno zdravstvo FBiH te savjetovanja dr. Anđele Prolić iz Splita. Udruga studenata medicine BoHEMSa posjetiteljima su mjerili krvni tlak i šećer u krvi. Sajam je bio otvoren vježbom uz tv voditeljicu i fitness instruktoricu Renatu Sopek, a drugoga dana kuhao je masterchef Ivan Pažanin.

Zanimljiva i bogata ponuda izlagača i sponzora bila je popraćena degustacijama, popustima te zanimljivim nagradnim igrama.

Na samom ulazu na sajam našao i Nobelov štand. Ovaj sajam za našu kompaniju je bio poseban iz razloga što smo se  poslije dužeg vremena predstavili na sajmu u vlastitom gradu. Jedan or razloga našeg nastupa na sajmu, svakako je motiv organizatora, a to je poboljšanje kvalitete života.

Slogan naše kompanije i jeste: "Rješenja za ugodan život".

Na sajmu Good Life poseban fokus smo stavili na novi model konvektora F129 koji ima mogućnost programiranja i samim time se potpuno prilagođava vašem stilu života. Osim toga, kvaliteta života značajno ovisi o kvaliteti vode koju svakodnevno konzumiramo te je posjetiteljima posebno bio zanimljiv naš kućni sistem za filtriranje vode, RO 5.

RO 5 je definitivno najbolji sistem za domaćinstvo i ugrađuje se na dovod hladne vode unutar kuhinjskog elementa, a vodu tretira kroz 5 stupnjeva filtracije. Efikasno uklanja zamućenja, klor, kamenac i teške metale. Istovremeno, ostvaruje se značajna financijska ušteda, jer litra vode na izlasku iz Nobel aparata stoji 1pf (0,01 KM)" kazao je Sanjin Topić, direktor prodaje u Nobelu.

Osim uređaja RO 5, Nobel na tržištu nudi i niz drugih srodnih proizvoda, kao što su ionski omekšivači, UV lampe velikih protoka, za kemijsku i mikrobiološku zaštitu cijelih objekata. U ponudi su i mehanički filteri, predfilteri, filteri s aktivnim ugljenom, filteri za perilice, za tuš, za caffe aparate, za operacione dvorane (urologija), kao i dispenzeri, koji s aparatima s reverznom osmozom čine kompaktnu cjelinu, jer osiguravaju u svakom trenutku vrelu, sobnu i ledenu filtriranu vodu.

Kompanija Nobel prateći trendove u tretiranju vode, surađuje s prepoznatljivim i renomiranim svjetskim kompanijama kao što su Xylem, Atlaf filtri, PurePro, Nobel Italy, Aqua filtri.

Naša kompanija Nobel Corporation organizirala je veliki nagradni natječaj, a vrijednost nagrada bila je u iznosu od 1.000,00 KM. 

Sve u svemu, možemo zaključiti kako je sajam Good Life bio pravi podsjetnik na važnost kvalitete života koji živimo.