Nobel na sajmu ZEPS 2016

04.10.2016 Nobel novosti

Danas je na Kamberovića polju u Zenici s početkom u 11,00 sati svečano otvoren 23. generalni bh. sajam ZEPS 2016. i 13. ZEPS Intermetal. Organizatori su se na samom početku pohvalili činjenicom da je ovogodišnji sajam za oko 15% veći u odnosu na dosadašnje, te da je okupio 600 izlagača iz 27 zemalja svijeta. Očekuje se oko 50.000 posjetitelja.

Na sajmu će se predstaviti lideri metalne industrije iz BiH, Hrvatske, Slovenije, Srbije, Njemačke, Austrije, Poljske i Švicarske.

Svečanosti prvog dana nazočile su brojne ekscelencije, ambasadori zemalja sudionica na sajmu, predstavnici državnih organa i asocijacija, predstavnici Vlade FBiH, federalnih organa i institucija, kao i Vlade Zeničko-dobojskog kantona, Grada Zenice, te drugih bh. gradova.

Zenički sajam egzistira još od studenog 1994. godine. Tada je otvoren prvi ZEPS koji je kroz godine postojanja izrastao u prepoznatljivi brend Zenice.

Tradicionalno kao i svake godine naša tvrtka Nobel će predstaviti posjetiteljima sa svoja četiri programa s kojima nastupa na tržištu. Na štandu na cjelokupan asortiman iskoristite popust od 15%.

Posjetite nas u hali „A“ tijekom trajanja sajma u vremenu od 10:00 do 18:00 sati.

Sezona grijanja je već počela, stoga pozivamo sve one koji još uvijek razmišljaju kako se na najisplativiji način ugrijati u svojim domovima za vrijeme zime. Tijekom trajanja ovogodišnjeg sajma, svima njima omogućujemo sajamski popust od 15% na cijeli asortiman proizvoda programa Atlantic - konvektori i radijatori. U ponudi su svakako i električni bojleri sa posebnim naglaskom na Steatite Turbo, koji posjeduje inovativnu tehnologiju, jedinstvenu na tržištu Bosne i Hercegovine. Također, na ZEPS-u smo prisutni i sa programom filtera i sistema za omekšavanje vode, kao i sistema za uštedu vode Preval, ističe Sanjin Topić, direktor prodaje.

Pozivamo vas da u četvrtak, 06.10.2016. godine od 11 sati u promotivnoj hali na sajmištu posjetite prezentaciju na kojoj se možete upoznati s dijelom naših proizvoda iz oblasti filtriranja vode, proizvođača Atlas iz Italije, lidera u oblasti mehaničke filtracije vode.

Radi se cjenovno povoljnim filterima koji trebaju biti sastavni dio (naknadne) instalacije svakog privatnog i poslovnog objekta, primjenljivo i u stanovima.