BANJA LUKA

Nobel sudjelovao na edukativnom druženju trudnica

20.12.2018 Nobel novosti

Više od stotinu trudnica u Banja Luci je u srijedu, 12.12.2018. godine uživalo u edukativnim predavanjima i zanimljivom sadržaju koji su pripremili organizatori.

Naime, organizator projekta Edukativno druženje s trudnicama ''Naše putovanje počinje'' je mostarska kompanija Sfera u suradnji s Klinikom Medico S, a cilj je bio educirati buduće mame i ponuditi im mogućnost direktne komunikacije s doktorima i predstavnicima brendova.

Događaj je održan u hotelu Jelena, te pored edukativnih predavanja, okupljene trudnice su imale priliku posjetiti štandove sponzora i partnera druženja, upoznati se sa njihovim proizvodima, te direktno komunicirati.

Naša kompanija Nobel je bila jedan od partnera ovog jedinstvenog događaja.

"Odlučili smo sudjelovati na ovom događaju jer smatramo kako je važnost čiste vode u trudnoći, ali i poslije poroda često zanemarena upravo zbog nedostatka svijesti i znanja. Uvijek se ističe kako je važno piti dovoljno vode, a zaboravlja se kako je jedino čista voda, zdrava voda.

Savršeno rješenje je naš filter za vodu RO 5 koji uklanja sve nečistoće  (klor, kamenac, zamućenja, teške metale)...

Najbolje je što je taj filter rješenje čiste vode za cijeli život, a uz redovno održavanje mi dajemo garanciju na kvalitetu izlazne vode." kazala je Anđela Petrović, marketing koordinator u našoj kompaniji.

 

Svaka trudnica je na poklon dobila časopis Roditelj, jedini stručni specijalizirani časopis za uspješan odgoj djece u BiH, čiji je izdavač Sfera, te vrijedne poklone i nagrade sponzora i partnera projekta.

Sudjelovanje na edukaciji je besplatno, te sve zainteresirane trudnice se mogu prijaviti online putem Facebook stranice Roditelj.

Naredno druženje zakazano je za Mostar, a projekt se održava svaki mjesec, kvartalno po gradovima; Mostar, Sarajevo i Banja Luka.