Nobel već tradicionalno izlagao na Sajmu privrede u Tešnju

25.06.2019 Nobel novosti

U organizaciji Udruženja privrednika Biznis centar Jelah, Tešanj u periodu od 13. do 16. lipnja, u gradu poznatom kao čudo bosanskog biznisa, održan je 15. Međunarodni sajam privrede Tešanj 2019. koji je okupio više od 300 izlagača iz Bosne i Hercegovine Nizozemske, Italije, Njemačke, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Sjeverne Makedonije, Crne Gore i Turske. Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Sjeverna Makedonija

Naša kompanija na sajmu u Tešnju

Nobel je već četvrtu godinu zaredom sudjelovao na sajmu gdje smo još jednom predstavili svoje proizvode te inovacije i najnovije svjetske trendove u tretiranju vode.

S obzirom na to da sajam u Tešnju nema isključivo komercijalni karakter, cilj Nobela je bio intenzivirati susrete i stvoriti nove ideje za neke buduće smjerove poslovanja.

Naša kompanija ima raznovrsnu ponudu proizvoda, ali na sajmovima nastojimo izložiti barem po primjerak iz svake od 4 grupe proizvoda: Atlantic grijanje, Atlantic bojleri, Nobel sistemi za tretiranje vode i Ecofriend sistemi za uštedu vode i energije.

Tijekom jeseni i zime fokus stavljamo na oblast grijanja (konvektori i radijatori) i bojlere, dok je u toplijem dijelu godine naglasak na tretmanima vode i sistemima za uštedu vode i energije.

Tešanj, poslovno najperspektivnija poslovna zajednica, ima jako puno proizvodnih poduzeća koji u svom procesu proizvodnje trebaju odgovarajuću pripremu vode.

Nobel ima dugogodišnje iskustvo kada je u pitanju oblast filtriranja vode i priprema vode za pojedine industrije.

Na tešanjskom sajmu su djelatnici Nobela govorili o značaju pripreme vode za odgovarajuću industriju, i svim zainteresiranima, a s potkrijepljenim argumentima višegodišnjeg iskustva, dali i konkretne odgovore i ponudili rješenja.