POLIKLINIKA VITALIS

Novo edukativno druženje trudnica u Mostaru

21.01.2019 Nobel novosti

Više od stotinu trudnica na jednom mjestu uživalo je u edukativnim predavanjima, poklonima, nagradama, te bogatom programu koji je održan u hotelu Mepas u sklopu projekta Edukativno druženje s trudnicama ''Naše putovanje počinje'', a u organizaciji mostarske kompanije Sfera i Poliklinike Vitalis. 

Druženje je u petak ispunilo očekivanja trudnica s područja Mostara i šire.

Bilo je riječi o temama koje su bitne za svaku trudnicu, od trudnoće, pripreme za porod, samog poroda, do brige za novorođenče.

Doktori i stručnjaci koji su održavali prezentacije na zanimljiv i edukativan način, prenijeli su svoje znanje, savjete i korisne informacije. S druge strane, trudnice su imale mnogo upita, te se tako razvio i dijalog, a sve u cilju pružanja potrebnih informacija i savjeta.

Naša kompanija Nobel bila je jedan od sponzora ovog jedinstvenog druženja. Mi smo trudnicama objašnjavali važnost čiste vode prilikom pripreme dječjih bočica. Jedino rješenje uz koje je moguće biti potpuno siguran u kvalitetu vode je filter RO 5. Odgovor na pitanje kakva voda treba bebama pogledajte ovdje.

Izložili smo akvarij s ugrađenim filterom koji je simbolično pokazivao kako bez obzira na kvalitetu ulazne vode možete doiti savršeno čistu i zdravu vodu. Upravo taj akvarij je privukao najviše pozornosti i zanimanja.

Sudjelovanje na ovim druženjima je besplatno, a prijaviti se možete putem facebook stranice Roditelj.

Inače, projekt se održava kvartalno po gradovima: Mostar, Sarajevo, Banja Luka.

Naredno druženje zakazano je za veljaču u Sarajevu.