SAJAM GRAMES-DEMI 2018

„Zlatna libela“ po drugi puta u našim rukama

26.03.2018 Nobel novosti

Naša kompanija na sajmu Grames-Demi 2018 predstavila je vrhunsko grijanje Atlantic (konvektori i radijatori), Atlantic bojlere na čijem se grijaču ne skuplja kamenac, filtere i sisteme za filtriranje vode, te Ekofriend sisteme za uštedu vode i energije.

Sajam je za posjetitelje bio otvoren od 14. do 17. ožujka 2018. godine.

Sajam je tradicionalno zatvoren dodjelom nagrada, a mi smo ove godine dobitnici Zlatne libela u oblasti elektro industrije. Ovo je drugi put da smo dobili nagradu na ovom sajmu, a prvu "Zlatnu libelu" smo dobili 2016. godine. Na sajmu je sudjelovalo je oko 100 izlagača iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Slovenije, Austrije i Kine.

Iako tvrtka Nobel na ovom sajmu izlaže sa dugogodišnjom tradicijom, svaka nova godina donosi nove izazove i pospješuje naš rad i djelovanje na jedan viši nivo. Značajan broj posjeta dokaz je da građani iz godine u godinu pokazuju sve veći interes za našim proizvodima. Dolaskom na naš štand imali su priliku vidjeti i tehnički presjek bojlera Steatite Turbo sa njegovim sastavnicama. Riječ je o prvom bojleru s keramičkim grijačem na bh tržištu na kojem se ne stvara kamenac – inovativna tehnologija iz Francuske. I ovim putem se zahvaljujem organizatorima i stručnoj komisiji koji su nam dodijelili 'Zlatnu libelu' u oblasti elektroindustrije, upravo zbog neupitne kvalitete radijatora Solius Digital i bojlera Steatite Square Turbo“, kazao je Sanjin Topić, naš direktor prodaje.

 

Dodao je i da je sve veći interes za filterima i sistemima za filtriranje vode, te Ekofriend sistemima za uštedu vode i energije, čijim se instaliranjem ostvaruju uštede i do 70 posto. 

Tijekom našeg boravka u Banja Luci, u hotelima smo realizirali i 14 uspješnih stručnih prezentacija Ekofriend sistema za uštedu vode i energije. Sve veći značaj također dobivaju i ionski omekšivači vode za koje su posebno zainteresirane tvrtke koje se svakodnevno susreću s pojavom kamenca u vodi.", dodao je Topić