Kvaliteta i efikasnost u jednom

Zašto su Atlantic bojleri pravo rješenje za vas?

Atlantic bojler je pravo rješenje za svakog
06.07.2017 Svijet bojlera

Svi najčešće idu kupiti novi bojler tek kada se stari pokvari. Naravno, tada nemate mjesec dana vremena da proučite sve vrste bojlera (vjerujte, ima ih mnogo) i na koncu u trci, jer Vam se žuri, u najbližoj trgovini kupite onaj najjeftiniji. 

I što se nakon toga dogodi? U većini slučajeva čeka vas (opet) hladan tuš ili visoki računi za struju.  Sve to samo zato što u trgovini niste detaljno pročitali specifikacije bojlera i vidjeli da siše struju kao pijavica. 

Jedino što vam preostaje je da njime pažljivo rukujete.

Treba li vam stvarno to? Jedino gore od pokvarenog bojlera je bojler koji radi, ali ne toliko dobro da biste njime bili zadovoljni.

Želite čuti naš prijedlog? Kupite Atlantic bojler!

Atlantic bojleri: najbolji omjer cijene i kvalitete

“Kad ne bi bilo žena dijamant bi bio običan kamen, kad ne bi bilo Atlantica bojler bi bio...”

...običan? 

Atlantic je francuski brend koji nudi najbolje bojlere na tržištu čiji je distributer za područje BiH upravo Nobel.  Po veličini je drugi EU proizvođač bojlera za domaćinstvo i industriju i za izrazito konkurentnu cijenu pruža daleko više od konkurencije.

Evo šarolike Atlanticove ponude!

1. Atlanticovi mali bojleri

Atlantic bojleri malih kapaciteta (10 L) jedini su visokotlačni bojleri s čeličnim emajliranim spremnikom. U kratko vrijeme zagrijavaju vodu do željene temperature i idealni su za kuhinje i za prolazne umivaonike (benzinske crpke, ambulante, stomatološke ordinacije).

Atlanticovi bojleri manjih kapaciteta dolaze u podpultnoj i nadpultnoj izvedbi, a zahvaljujući vrhunskom sustavu zaštite po imenu O’Pro tehnologija, životni vijek bojlera produljen je za 50%!  

Atlantic bojleri podpultni i nadpultni

Bitno je napomenuti kako dolaze s mehaničkim termostatom s integriranom zaštitom, te da je mlaznica ulazne vode izrađena od nehrđajućeg čelika.

2. Atlantic Expert bojleri

Expert je noviji model Atlanticovih bojlera. Premazan je dijamantnim premazom te je zaštićen O’Pro omskom zaštitom. Ako niste znali O’Pro tehnologija isključivo je Atlanticova inovacija koja osigurava vrhunsku pouzdanost bojlera i zaštitu od korozije.

Atlantic Expert

Expert bojleri imaju precizni termostat s integriranim sigurnosnim prekidačem te izolacijsku pjenu koja dodatno štedi energiju. 

Radi što lakšeg baratanja, regulator za podešavanje temperature nalazi se s prednje strane, a bakreni grijač ima snagu čak 2000 W!

Atlantic Expert bojleri

Atlantic Expert možete nabaviti u kapacitetima od 50 L, 80 L te 100 L.

3. Atlantic Steatite Turbo bojleri

Steatite Turbo bojleri predstavljaju pravu revoluciju iz Francuske. To su prvi bojleri premazani dijamantnim premazom i na čijim se grijačima ne stvara kamenac! Ovaj keramički grijač smješten je unutar bojlera u emajliranu čeličnu rukavicu koja mu onemogućuje bilo kakav kontakt s vodom. Osim što je iznimno učinkovit, keramički grijač je prilagođen za teške i agresivne vode. 

Steatite Turbo bojler

Zahvaljujući grijaču od 2100 W, Steatite Turbo u tren oka zagrijava vodu čiju temperaturu možete regulirati na preciznom termostatu s integriranim sigurnosnim prekidačem. 

Atlantic Steative Turbo

Steatite Turbo možete nabaviti u kapacitetima od 50 L, 80 L te 100 L.

4. Atlantic Steatite Square Turbo bojleri

Atlantic Steative Square Turbo bojleri

Steatite Square (četvrtasti) bojleri spadaju u grupu Steatite bojlera koji imaju dijamantni premaz i na čijim se grijačima ne skuplja kamenac

Ima sve karakteristike kao Steatite Turbo samo što je četvrtastog oblika i dolazi u kapacitetu od 50 L.

Atlantic Steative Square bojler

 

5. Atlantic kombinirani bojleri

Kombinirani bojleri za vodu mogu biti priključeni i korišteni za zatvorene sisteme grijanja (npr. centralno grijanje), a u ljetnom periodu se mogu spojiti na električnu energiju.  

Atlantic Kombinirani bojler

Njihova optimizirana zavojnica koja se nalazi oko grijača dodatno povećava količinu raspoložive vruće vode. Kombinirani bojler ima kromirani termometar i pogodan je za domaće kotlove i kompatibilan je sa solarnim postrojenjima. 

Atlantic kombinirani bojleri

Dolaze  u kapacitetima od 80 L te 100 L.

Dostava bojlera je besplatna i brza! Treba nam samo 24 sata da dođemo do vas!

Pronađite svoj Atlantic bojler