Idealan uređaj za Vašu kompaniju

Briga za zaposlenike i ušteda u jednom: Nobel Business

Koju kvalitetu vode piju vaši zaposlenici?
02.03.2017 Svijet filtera

Svi znaju kako je sretan zaposlenik, najbolji zaposlenik. Upravo zato se u kompanijama nastoji zaposlenicima osigurati sve što im je potrebno za produktivan rad.

To podrazumijeva WC papir, olovke, bilježnice, čajeve, kavu, šećer, plastične čaše... Osim navedenog tu je i ono osnovno: struja, grijanje u uredima (naravno našim Atlantic radijatorima) i voda.

Kvaliteta vode iz slavina nije baš sjajna

Ipak, rijetko koja tvrtka će razmišljati o samoj kvaliteti vode jer misle da je voda iz slavine čista i dobre kvalitete. Pa i Vi takvu  vjerojatno pijete kod kuće. 

No, jeste li znali da je voda iz slavine puna kamenca i da je zagađena metalima kao što su olovo, živa i arsen? 

Želite dokaz? Pogledajte kuhalo za vodu ili posudu u kojoj prokuhavate vodu za kavu ili čaj. S vremenom su se vjerojatno nakupile bijele naslage na njihovim rubovima. To je prvi problem koji imate, a zove se kamenac.  

Možete li zamisliti ostale stvari koje se nalaze u vodi, a nisu vidljive "golim okom"?

 

Aparat za vodu nije baš najidealnije rješenje
Aparat za vodu i nije baš najjeftinije rješenje

 

S druge strane, možda ste svjesni koliko je voda iz slavine zaista zagađena i zato već odavno imate aparat za vodu u svojoj kompaniji. Aparat za vodu je bio možda idealno rješenje jer imate mali broj zaposlenika, pa se ulaganje u filtere za vodu činilo nepotrebnim.  

Zašto aparat za vodu ipak nije savršeno rješenje?

  1. Kvaliteta voda iz plastike. Voda iz boce može izgledati kao dobro rješenje, no nema standarda kvalitete koji se primjenjuje za flaširanu vodu. Voda u jeftinoj plastici može iz boce isprati toksine kao što su metilni klorid i ksenoestrogen - kancerogene tvari koje uzrokuju rak.
  2. Svježina vode. Jeste ikada pomislili kako se ta voda skladišti i koliko dugo stoji na skladištu, te pod kojim uvijetima? Ako voda stoji dulje vremena u plastici, ona gubi na svojoj kvaliteti. Nedavno istraživanje provedeno na američkom sveučilištu Northeastern otkrilo je da se bakterije mogu razmnožavati i u flaširanoj vodi. Mogu biti uzrok crijevnih problema, proljeva i mučnina. 
  3. Financijski troškovi. Ukoliko u Vašoj kompaniji kupujete vodu, sigurno ste nekada i analizirali troškove? Ako niste, možda je vrijeme da to napravite. Na prvi pogled aparati za vodu čine se kao dobra i najjeftinija opcija. Mogu se iznajmiti za par maraka mjesečno (a mogu se i kupiti), a boce s vodom su i više nego jeftine. No, pogledajte malo bolje mjesečne račune. Koliko godišnje izdvajate za vodu koju troši aparat? Mjesečno se ti troškovi čine jako mali, no kad ih stavite na hrpu, evo pravog užasa!

Nobel Business idealno je rješenje za bilo koju kompaniju

Kupovina vode jedan je od značajnijih i najbespotrebnijih troškova u bilo kojoj tvrtki. 

Uz Nobel Business možete koristiti vodu iz svoje vodovodne mreže i na taj način odmah prestati s kupovanjem vode. Nobel Business vodu čini savršeno čistom i to bez obzira na njezinu ulaznu kvalitetu smiley.

Nobel Business
Nobel Business

 

Nobel Business je veliki brat Nobel Dispensera i kao stvoren je za sve kompanije ili ustanove svih profila (škole, vrtiće, ambulante, ...). Njegova tajna krije se u vlastitom sustavu za pročišćavanje vode kroz 5 stupnjeva filtracije, a odstranjena nečistoća, tj. prljava voda iz filtera istječe u kanalizaciju. 

Nobel Business sastoji se od 3 rezervoara

Želite hladnu, toplu ili vodu sobne temperature? Bez brige, jer se željena temperatura vode jednostavno bira pritiskom na prekidače - hladna/vrela/voda sobne temperature.

Iz tog razloga Nobel Business ima 3 rezervoara:

  1. Veliki rezervoar za vodu sobne temperature 18-22°C, kapaciteta 8 litara.
  2. Rezervoar hladne vode s ekološkim hlađenjem (4-12°C),  kapaciteta 3 litre.
  3. Rezervoar za vrelu vodu (do 98°C) s automatskim isključivanjem zagrijavanja kada je rezervoar prazan, kapaciteta 2 l.

Očito je što trebate učiniti ako želite uštedjeti novacsmiley.

Postoji li ijedan drugi resurs koji brže trošite, a da nema nikakvu dodatnu vrijednost?

Kupujete nešto od čega skoro nemate nikakvu korist.

Ako je tako, zar nije logično da je taj trošak što manji?

Možete sve ovo zanemariti i pitati se svaki mjesec gdje Vam doslovno curi novac, ili nas možete pozvati da bez obaveze porazgovaramo o rješenju koje će ostvariti značajne uštede Vašoj kompaniji. 

 UNAPRIJEDITE SVOJE POSLOVANJE UZ Nobel Business