Sustav za pročišćavanje vode za piće u uredu

07.02.2019 Svijet filtera

Pitate se kakve će koristi vaše poslovanje imati od instaliranja uređaja za pročišćavanje vode?

Pa, za početak - uređaj za pročišćavanje vode praktičan je, ekonomičan, a tu su i razne druge važne prednosti. Aparat za vodu će svim vašim zaposlenicima omogućiti pristup savršeno ohlađenoj ili vrućoj, zdravoj i ukusnoj vodi i poslužit će kao važan podsjetnik na važnost hidratacije.

Obraćanje pažnje na zdravlje zaposlenika važan je dio uspješnog poslovanja. Uostalom, kada su vaši zaposlenici zdravi i sretni, najvažniji dio vaše tvrtke je zaštićen: a to su upravo vaši zaposlenici!

Iako vaše poslovanje možda već koristi razne inicijative za zdravlje zaposlenika, kao što su redoviti sistematski pregledi, članstva u teretani ili lokalnim bazenima i slično, možda ćete htjeti razmisliti o instaliranju uređaja za pročišćivanje vode u vašem uredu.

Zašto? Brojne studije su pokazale da radnici rade najbolje kada se osjećaju dobro mentalno i fizički. Visokokvalitetna, filtrirana voda iz takvog uređaja može itekako biti od koristi.

Donosimo vam nekoliko razloga zbog kojih bi sustav za pročišćavanje vode trebao biti “zaposlenik” svake tvrtke.

Povećava produktivnost

Svaki čovjek treba približno dvije do tri litre vode dnevno kako bi ostao aktivan i učinkovit, no naravno, potrebe se razlikuju i ovise o mnogim faktorima, kao što su dob, težina i zdravstveno stanje.

Kako bi ostali zdravi, vitalni i učinkoviti, ljudi moraju  unositi potrebnu količinu vode.

Čak i blaga dehidracija može uzrokovati pad produktivnosti i užasnu popodnevnu krizu. Gubitak vode manji od 5% može smanjiti dotok krvi u mozak, što smanjuje kognitivne sposobnosti, vrijeme reakcije i pažnju općenito. Osim toga, dehidracija uzrokuje umor i glavobolju.

Možete se boriti protiv dehidracije instaliranjem uređaja za vaš ured koji zaposlenicima nudi ukusnu, svježu i čistu vodu na zahtjev, tijekom cijelog dana. Obilje zdrave vode omogućit će vašim radnicima da se bolje koncentriraju na posao.

Čak i blaga dehidracija može uzrokovati pad produktivnosti i užasnu popodnevnu krizu.

Smanjuje broj bolovanja

Jeste li znali da je 35 % svih gastrointestinalnih bolesti povezano s vodom? Kada zaposlenici moraju ostati doma zbog želučanih tegoba, produktivnost svakako pati. Osim toga, radnici će često biti  više pod stresom kada se vrate na posao jer su u zaostatku zbog uzimanja slobodnog vremena zbog bolesti koje se zapravo mogu spriječiti.

Uklonite rizik od gastrointestinalnih bolesti kupnjom pravog uredskog sustava za filtriranje vode. Instaliranje dozatora za pročišćavanje vode može eliminirati štetne bakterije i viruse i osigurati da vaši zaposlenici ostanu zdravi.

Gradi kulturu radnog mjesta, angažira zaposlenike

Studije pokazuju da zaposlenici mogu imati koristi od razgovora u uredskoj kuhinji ili “čavrljanja oko aparata”. Svatko treba vremena za opuštanje tijekom radnog dana, a kada vaši zaposlenici predahnu kako bi se okupili u kuhinji, to im omogućuje međusobnu suradnju, čime se povećava moral i produktivnost.

Ova okupljanja također često poboljšavaju kulturu radnog mjesta pružanjem povremenog “susreta” s višim rukovodstvom, istovremeno omogućujući mogućnost suradnje s radnicima iz drugih odjela.

Takve “vodene pauze” daju zaposlenicima dovoljno prilika da otkriju zajedničke interese i hobije koji mogu poboljšati prijateljstvo i uključenost unutar vaše organizacije.

Na zdravlje zaposlenika vrijedi misliti jer je ono izravno vezano za bolje raspoloženje, produktivnost i angažman.

Bolje raspoloženje, veća produktivnost i angažman.

Na jednostavan način pokažite svojim zaposlenima da brinete za njihovo zdravlje, instaliranje Nobel Business u vašem uredu.

Nobel Business

Nobel Business je samostojeći uređaj, kombinacija RO 4 i Dispensera u jednom kućištu. Idealan za ustanove svih profila, od poslovnih prostora, škola, vrtića, banaka...).

Vlastitim sustavom za pročišćavanje vode za piće, vaši zaposlenici imat će savršeno čistu vodu na dodir prsta kad god to požele. Više neće biti potrebe za kupovinom ili naručivanjem vode i prenošenjem teških boca.

Implementirajte rješenje koje će osim navedenih koristi ojačati imidž vaše tvrtke ali i ostvariti značajne uštede:

  • Nobel Business u startu će vas koštati cca 1.316 KM, a u 10 godina na servis za 10 djelatnika koji dnevno zajedno popiju 10 litara vode potrošit ćete 2.480 KM
  • istovremeno, aparat za vodu s galonima u startu će vas koštati 0 KM, ali ako planirate 10 godina naručivati i koristiti vodu iz galona za 10 djelatnika za to ćete izdvojiti 14.000 KM

Voda u galonima koju plaćate je trošak. I to bespotrebni trošak koji bi jednako pomno trebali analizirati kao i sve druge troškove. Za Nobel Business nije potrebno kupovanje galona jer se spaja na vodovod.

Kod povećanja broja djelatnika, trošak galona se proprcionalno povećava, a kod Nobela ostaje isti kao do sada. Recimo, za 40 litara vode dnevno za dva galona morat ćete izdvojiti 20 KM, a cijena 40 litara vode iz Nobel Businessa i dalje stoji 0,88 KM.

Znači, što više djelatnika to veća ušteda!

Nobel Business

SAZNAJTE VIŠE O PROIZVODU