Atlanticova slikovnica

[INFOGRAFIKA] Nobelovi savjeti za grijanje doma

23.11.2017 Svijet grijanja

Iako je ove godine  zima počela lagano, još je mnogo vremena da se pretvorimo u pingvine jer ona svake godine pokaže svoje oštre zube! 

Dok mnogi još razmišljaju hoće li se grijati na drva, pelete, struju ili plin, mi smo u Nobelu okorjeli zagovornici grijanja na strujuZašto?

Zato jer za  grijanje na struju postoji mnogo razloga:

  1. Zato jer u ponudi imamo najkvalitetnije radijatore i konvektore na području BiH - riječ je o francuskom Atlanticu!
  2. Grijanje na struju je najjeftinije i najučinkovitije (0.082 po kilovat satu).
  3. Atlanticovo grijanje je u potpunosti podređeno korisniku.
  4. Grijanje na struju je lako ugraditi - treba samo rasporediti konvektore ili radijatore  po kući i uključiti ih u utičnice.

Ovog puta odlučili smo skratiti pisanje i savjete o najboljem tipu grijanja podijeliti vam kroz ovu zabavnu infografiku! 

Vidjet ćete da smo se zaista potrudili  i da smo dokazali koliko nam je stalo do vas i vašeg grijanja u domu! 

Evo naše "male" infografike 

Infografika o savjetima za grijanje doma

Nakon ovolike zabave, vrijeme je da nađete vlastito Atlantic grijanje koje će zadovoljiti sve vaše želje i potrebe  Imamo ih mnogo pa smo sigurni da ćete naći nešto za sebe. U slučaju da trebate pomoć, slobodno nam se javite!

Zagrijte se uz Atlantic!

Kod za preuzimanje infografike:

<p><a href="https://nobel.ba/blog/svijet-grijanja/savjeti-grijanje-atlantic-infografika-128/"><img alt="Nobelovi savjeti za grijanje na struju" border="0" src="https://nobel.ba/upload/2017/11/thumbs/nobel-radijatori-konvektori-grijanje-na-struju_5a15443640ff0_750xr.png" width="800" /></a></p>