Rješenja za ugodan život

Kuhanje/kupanje postaje užitak - Tatou digital bains

Tatou digital bains - ekonomičan način grijanja
24.11.2016 Svijet grijanja

Sezona grijanja odavno je počela.

No, ako niste na vrijeme riješili problem grijaćeg tijela, ne brinite jer nije kraj svijeta.

Za razliku od sustava grijanja koji se temelje na plinskom sistemu, francuski stručnjaci iz Atlantica nude mnogo praktičnija i jeftinija rješenja.

Naime, plin je skup, a osim toga, ako želite u zgradu uvesti plin usred sezone grijanja, kao što je to slučaj sada, možete zaboraviti da će vam bilo koji opskrbljivač toplinskom energijom to omogućiti.

S druge strane, radijatori ili konvektori koji rade na struju, mogu se jednostavno instalirati uz brojne druge pogodnosti koje za sobom donose.

Niska potrošnja

Tako primjerice konvektori rade na principu prirodne izmjene zraka. Kvaliteta njihovog rada ogleda se u izuzetno osjetljivom termostatu, koji registrira promjenu temperature od nevjerojatnih 0,1 °C. 

Ukoliko niste stručnjak za tehniku, taj Vam podatak ništa ne znači. Ukoliko spadate u ostalih 95% korisnika, trebate znati da Vam takav termostat omogućuje uštedu energije od 25-40%. 

Isijavanje topline je kod konvektora točno prilagođeno potrebama i vodi se računa o dovodu topline uz izuzetno nisku potrošnju kombiniranu s dizajnom koji se uklapa u svaki prostor.

Radijatori, pak, koji također rade putem struje, isijavaju ugodnu toplinu po cijeloj prostoriji efektom Sunčevog grijanja.

Ovakvo toplinsko isijavanje se pruža u pravoj liniji i omogućava izravno grijanje osoba, namještaja i pregrada koje borave u prostoriji, što pruža veliki osjećaj ugodnosti.

Atlanticovi radijatori na struju isijavaju ugodnu toplinu po cijeloj prostoriji efektom Sunčevog grijanja
Atlanticovi radijatori na struju isijavaju ugodnu toplinu po cijeloj prostoriji efektom Sunčevog grijanja

Novac ostaje u novčaniku

Osim ugodne i tople atmosfere u stanu, kući ili pak poslovnom prostoru, Atlanticovi proizvodi za grijanje nude nešto kao malo tko drugi - uštedu energije!

A ušteda energije = ušteda u novčaniku.

Jedan od uređaja koje posebno vrijedi izdvojiti kada govorimo o savršenom omjeru cijene, karakteristika i ekonomičnosti je Tatou digital bains.

Ovaj radijator služi u prvom redu za grijanje kupaonica i kuhinja, a nećete pogriješiti smjestite li ga u bilo koju prostoriju u vašem domu.

S ovim uređajem Atlantic predstavlja nove standarde u oblasti grijanja.

Učinkovito i ravnomjerno raspršivanje topline

Elegantan, pametan i isplativ način grijanja, riječi su koje Tatou digital bains najbolje opisuju.

Tatou bains jamči učinkovito i ravnomjerno raspršivanje topline za idealnu udobnost vašeg doma.

Jedan od razloga zašto je tomu tako jest njegov princip grijanja koji se sastoji od konvekcije plus isijavanja.

Jednim dijelom prostorija se može zagrijavati putem toplog zraka, a drugim dijelom pomoću pločastog aluminijskog grijača na cijeloj površini uređaja.

Odlikuje ga i vrlo brzo vrijeme zagrijavanja te dvostruka izolacija za maksimalnu sigurnost.

Elegantan, pametan i isplativ način grijanja, riječi su koje Tatou digital bains najbolje opisuje
Elegantan, pametan i isplativ način grijanja, riječi su koje Tatou digital bains najbolje opisuju

Nema više zaprljanih zidova

Jedinstveni francuski dizajn i tehnologija odlikuje se i u ASP-u (Anti-Staining Process), odnosno zaštiti protiv prljanja zidova.

Uz pravilno korištenje i optimalnu izolaciju u stanu ili kući, možete uštedjeti i do 40% energije. Izračunajte samo koliko bi to moglo značiti za vaš kućni budžet.

Uz automatsku zaštitu protiv pregrijavanja i elektronski termostat s digitalnim sučeljem, korištenje vašeg radijatora nikad nije bilo jednostavnije.

Osim toga, francuski inženjeri mislili su i na praktičnost kod iskorištavanja svakog centimenta, pa je na dvije prečke na radijatoru moguće sušiti ručnike, kuhinjske krpe ili kakav drugi odjevni ili kućni predmet.

Neka vam ova zima prođe u toplijem ambijentu smiley.

Tatou digital bains savršen za zimu