Šifra: 0000

300,00 KM 255,00 KM Cijena -15% vrijedi za vrijeme trajanja Vansezonskog popusta
Odaberi i dodaj u košaricu
Besplatna dostava za program grijanja i bojlera
Altis Ecoboost predstavlja HD tehnologiju zagrijavanja s opcijom Eco+boost za udobnost po mjeri Vaših očekivanja. To je najnoviji model konvektora za grijanje s digitalnim LCD displejem. Kombinacijom Ecoboost funkcije i senzora prisutnosti postiže se maksimalna ušteda energije i vrhunsko grijanje Vašeg privatnog ili poslovnog prostora. Jednostavno programiranje uređaja 24h/7 dana povezano s Ecoboost funkcijom, sukladno Vašem životnom ritmu, za vrhunski komfor i uštedu.

Osnovne karakteristike:

 • Eco+boost - ušteda energije + pojačano grijanje

 • Jednostavno programiranje uređaja 24h/7dana
 • 2u1 HD tehnologija: homogena toplina + slim dizajn
 • Senzor prisutnosti osoba u prostoru

Senzor prisutnosti možete koristiti sa modulima Comfort i Eco:

Modul Comfort i senzor prisutnosti: svakih 30min uređaj provjerava da li netko ima u prostoriji. Ako se desi ljudska prisutnost uređaj će povećati temperaturu za 1 stupanj od temperature koja je zadana u Comfortu i tako držati 10min, te se vraća na temperaturu koja je zadana u Comfortu. Ako se desi nova detekcija unutar 30min nema povećanja. Ono je moguće samo svakih 30min.

Modul Eco i senzor prisutnosti: uređaj je postavljen na modul Eco, i uključen je senzor. Svakih 30min provjerava se da li postoji prisutnost osoba u prostoru. Ako se desi detekcija uređaj automatski prelazi iz Eco u modul Comfort i tako radi narednih 30min. Nakon isteka 30min prelazi ponovno u Eco. Ako nakon tog vremena nema detekcije, uređaj ostaje na modul Eco, ako ima ponovno prelazi u Comfort.

 • Vrlo brzo vrijeme zagrijavanja
 • Precizni elektronski termostat, s osjetljivosti od +/- 0,10C
 • 3 načina rada: Ručno/Programirano/Auto
 • Digitalni LCD displej s temperaturom u stupnjevima

 • Class II i IP24 zaštita s dvostrukom el. izolacijom za maksimalnu sigurnost i zaštitu potrošača
 • Automatska zaštita protiv pregrijavanja
 • Obloženi grijač s aluminijskim difuzorom (siguran, tih i dugotrajan)

 • Auto/Boost funkcija povezana sa senzorom prisutnosti za smanjenju potrošnju energije i veću udobnost
 • ErP ready - energetski učinkovit proizvod, još više uštede u potrošnji električne energije
 • Dostupne snage: 1000, 1500 i 2000 W
Altis Ecoboost - Snage, dimenzije i kvadrature koje pokrivaju
Model Snaga (W) Debljina (mm) Širina (mm) Visina (mm) m2
Altis Ecooboost 1000 114 539 461 10
Altis Ecooboost 1500 114 687 461 15
Altis Ecooboost 2000 114 835 461 20
NAPOMENA: 

Navedene površine (kvadrature) uređaji zagrijavaju u slučaju kada je standardna visina stropa (plafona) 2,50 - 2,70 metara.
Vrijednosti su informativnog karaktera i treba ih uzeti s rezervom. Ove snage se preporučuju za optimalnu potrošnju, u prosječnim uvjetima gradnje koji su zastupljeni u BiH gradnji.

Preporučujemo da nas pozovete (036/320-556) ili ostavite kontakt, kako bi mogli zajednički analizirati sve parametre koji mogu kasnije utjecati na kvalitetu grijanja i potrošnju. Imamo 18 godina iskustva sa svim načinima gradnje i klimatskim uvjetima u BiH i sigurno je da ćemo Vam moći pomoći u izboru modela i adekvatne snage za Vašu prostoriju, kako bi zadovoljili Vaše potrebe. Hvala!

 

 

bojler

Expert

O'Pro tehnologija - produljuje životni vijek za 50%

Expert je nasljednik O'Pro+ modela i jedan je od najnovijih modela Atlantic električnih grijača za vodu (bojlera). Snažan i pouzdan model koji vrlo brzo zagrijava Vašu vodu.

Posjeduje jedinstvenu Atlantic-ovu O'Pro tehnologiju, putem koje se osigurava vrhunska pouzdanost i zaštita od korozije. Produljuje se vijek trajanja spremniku i magnezijevoj anodi za 50%.  

Povećaj fotografiju
Od nekoliko tipova grijanja s kojima smo pokušali, Atlantic grijanje se pokazalo kao najpovoljnija i najisplativija varijanta. Od prednosti ističem malo početno ulaganje prilikom nabave, jednostavna montaža i ugradnja, lijep dizajn i mala potrošnja električne energije. U skoru vrijeme planiramo proširenje grijanja za dodatnih 60 m².
Emir Velte iz Viteza
Korisnik od 2009 godine
Zadovoljni korisnici naših usluga

Nobel d.o.o. je generalni uvoznik, distributer i partner renomiranih Atlantic sustava za grijanje za BiH.

Trebate pomoć ili imate pitanja?

+387 36 320 556

info@nobel.ba