Šifra: 10505

Cijena 65,00 KM
Dodaj u košaricu

Uživajte u tuširanju bez klora, bez nadraženosti sluznice očiju, ublažite respiratorne probleme, uživajte u glatkoj i nježnoj koži, mekoj i zdravoj kosi. 

Isparavanja vruće vode ispunjena su velikim količinama klora koji dospijeva u dišni sustav. Osim što isušuje kožu, iritira vlasište, klor loše djeluje na čvrstoću i elastičnost kose.

Tuš s filterom ima uložak koji sadrži kdf filtracijsko sredstvo i filtracijski pijesak. Ovaj multimedijalni filter uložak učinkovito uklanja do 99% slobodnog klora i pretvara ga u bezopasnu sol. Osim toga smanjuje kamenac i druge kontaminante koje sadrži voda, kao što su teški metali (olovo, živa), sumporovodik i željezni oksid. Ovaj filter uložak će trajati oko 4 mjeseca, ovisno o količini i zasićenju vode, i nakon toga se treba zamijeniti.

  • Uklanja do 99% klora
  • Vraća zdravlje, sjaj i čvrstoću kosi
  • Sprječava suhoću i iritaciju kože i tjemena te nadraženost očiju
  • 4 regulacije protoka vode

Instalacija je brza i jednostavna. Samo priključite tuš ručicu na Vaše tuš crijevo i to je sve što trebate učiniti. Svaki filter za tuš s ručicom se prodaje zajedno s jednim tušem filterom (uloškom). Zbog jedinstvenog dizajna ispoljava vrlo mali pad tlaka, što je glavni nedostatak u konkurentnim proizvodima. 

Napomena: Filtracijski uložak možete kupiti posebno i zamijeniti nakon što se istroši.  U pakiranju dolaze dva filtracijska uloška i cijena je 20 KM/pakiranju. 

Štedni regulator mlaza za slavine

Idealan za kuhinje, šankove i slična mjesta

Ovaj regulator miješa zrak s vodom i ime puni mlaz. Upravo zbog toga je idealan za kuhinje, šankove i mjesta koja moraju imati ispunjen mlaz radi ispiranja kod pranja. 

bojler

Steatite Square Turbo Slim (34x34 cm)

Prvi bojler na čijem grijaču se ne skuplja kamenac

Steatite Square Turbo Slim idealan za male prostore, širine svega 34 cm. Bojler s dijamantnim premazom na čijem se grijaču ne skuplja kamenac.

Keramički grijač je smješten unutar bojlera u emajliranu čeličnu rukavicu. Ovakav grijač nema dodira s vodom. Osim što je iznimno učinkovit, keramički grijač je posebno dobro prilagođen za teške ili agresivne vode.

Povećaj fotografiju

Trebate pomoć ili imate pitanja?

+387 36 320 556

info@nobel.ba