Šifra: 10498

700,00 KM 525,00 KM
Dodaj u košaricu

Nobel Dispenser Silver je uređaj koji ne filtrira vodu. To je prateći aparat koji se spaja s uređajem za filtriranje RO 5 i služi kao rezervoar pročišćene vode s mogućnošću hlađenja vode i zagrijavanja. Dispenser Silver omogućuje korisniku u svakom trenutku temperaturu vode po želji: vrelu ili ledenu. Priprema Nescaffe ili čaja traje 11 sec, a priprema soka s hladnom, čistom vodom imaju novi, neponovljiv ukus.

  • Ugradnja: na radnoj ploči kuhinje

Dispenser Silver je uređaj za vodu (nije filter za vodu) dopadljivog izgleda s 2 rezervoara:

  1. Rezervoar hladne vode kapaciteta 3,5 l. Ekološki podobno hlađenje vode između 3-5°C  regulirano elektronskim termostatom. 
  2. Rezervoar za vrelu vodu od nehrđajućeg čelika zapremine 2 l. Mogućnost zagrijavanja vode do 90-95°C. Automatsko isključivanje zagrijavanja kada je rezervoar prazan.

Nobel Dispenser Silver pročišćenu vodu hladi ili grije! Željena temperatura jednostavno se bira pritiskom na prekidače za odabir: hladna/vrela voda. 

Tehnički podatci: 

  • Napajanje: 220 V / 50 HZ;

  • Snaga: grijanje vode 350W + 10%

  • Snaga: hlađenje vode 100W + 10%

  • Težina: 14,5 kg;

  • Dimenzije: 320 mm x 490 mm x 380 mm (širina x visina x dubina)

Napomena:

U slučaju da želite ugradnju u našoj režiji, prilikom kupovine u napomenu stavite da želite našu ugradnju. Nakon što zaprimimo narudžbu, pozvati ćemo Vas na kontakt telefon koji budete ostavili kako bi se dogovorili za vrijeme ugradnje.  

Bakteriološka zaštita vode

RO 5 s UV lampom

Idealno za vlastita vodocrpilišta vode

RO 5 s UV lampom posjeduje 5 stupnjeva filtracije i UV lampu. Za razliku od osnovnog modela RO 5 posjeduje dodatak UV lampu. UV lampa se ugrađuje kod vlastitih vodocrpilišta gdje je bakteriološka ispravnost vode upitna.

-20%

Filter za vodu s reverznom osmozom RO 5

Najbolji sistem za domaćinstvo

RO 5  je sistem za filtriranje vode s reverznom osmozom. Najbolji sistem za domaćinstvo i ugrađuje se na dovod hladne vode unutar kuhinjskog elementa. Efikasno uklanja zamućenja, klor, kamenac i teške metale.

-25%
Povećaj fotografiju
Nobelov filter za vodu koristimo 11-tu godinu. Velika briga manje u sigurnosti pripreme hrane i napitaka za našu djecu. Nakon glavne jedinice ugradili smo filtere u sve naše vrtiće u gradu.
Danijela Kegelj
Ravnateljica Gradskih vrtića Radobolja
Zadovoljni korisnici naših usluga

Trebate pomoć ili imate pitanja?

+387 36 320 556

info@nobel.ba