Šifra: 10498

700,00 KM 525,00 KM
Dodaj u košaricu

Nobel Dispenser Silver je uređaj koji ne filtrira vodu. To je prateći aparat koji se spaja s uređajem za filtriranje RO 5 i služi kao rezervoar pročišćene vode s mogućnošću hlađenja vode i zagrijavanja. Dispenser Silver omogućuje korisniku u svakom trenutku temperaturu vode po želji: vrelu ili ledenu. Priprema Nescafe ili čaja traje 11 sec, a priprema soka s hladnom, čistom vodom imaju novi, neponovljiv ukus.

  • Ugradnja: na radnoj ploči kuhinje

Dispenser Silver je uređaj za vodu (nije filter za vodu) dopadljivog izgleda s 2 rezervoara:

  1. Rezervoar hladne vode kapaciteta 3,5 l. Ekološki podobno hlađenje vode između 3-5°C  regulirano elektronskim termostatom. 
  2. Rezervoar za vrelu vodu od nehrđajućeg čelika zapremine 2 l. Mogućnost zagrijavanja vode do 90-95°C. Automatsko isključivanje zagrijavanja kada je rezervoar prazan.

Nobel Dispenser Silver pročišćenu vodu hladi ili grije! Željena temperatura jednostavno se bira pritiskom na prekidače za odabir: hladna/vrela voda. 

Tehnički podatci: 

  • Napajanje: 220 V / 50 HZ;

  • Snaga: grijanje vode 350W + 10%

  • Snaga: hlađenje vode 100W + 10%

  • Težina: 14,5 kg;

  • Dimenzije: 320 mm x 490 mm x 380 mm (širina x visina x dubina)

Napomena:

U slučaju da želite ugradnju u našoj režiji, prilikom kupovine u napomenu stavite da želite našu ugradnju. Nakon što zaprimimo narudžbu, pozvat ćemo Vas na kontakt telefon koji budete ostavili kako bi se dogovorili za vrijeme ugradnje.  

 

Bakteriološka zaštita vode

Filter za vodu RO 5 s UV lampom

Idealno za vlastita vodocrpilišta vode

RO 5 s UV lampom posjeduje 5 stupnjeva filtracije i UV lampu. Za razliku od osnovnog modela RO 5 posjeduje dodatak UV lampu. UV lampa se ugrađuje kod vlastitih vodocrpilišta gdje je bakteriološka ispravnost vode upitna.

Filter za vodu s reverznom osmozom RO 5

Najbolji sistem za domaćinstvo

RO 5  je sistem za filtriranje vode s reverznom osmozom. Najbolji sistem za domaćinstvo i ugrađuje se na dovod hladne vode unutar kuhinjskog elementa. Efikasno uklanja zamućenja, klor, kamenac i teške metale.

-25%
Povećaj fotografiju
Svi članovi moje obitelji imaju ugrađene Nobelove filtere duže od 6 godina. Duboko sam uvjeren da bi sa zdravstvene i financijske strane morali biti dio svakog domaćinstva. Ostajem pri svojoj tvrdnji iako to ne odgovara mom poslu, jer se bavim prodajom vode i pića.
Vito Pušić
Zadovoljni korisnici naših usluga

Trebate pomoć ili imate pitanja?

+387 36 320 556

info@nobel.ba