Zašto bespotrebno trošite novac ?

Pozovite nas odmah na telefon 036/320-556, i mi dolazimo u vaš hotel, apartman, kamp... izmjeriti potrošnju vode i energije te predložiti najbolja rješenja za uštedu novca.

 

Znate li da:

- većina kupatila ima protok i veći od 12 L vode u minuti, što je bespotrebno

- za tuširanje, sasvim je dovoljan protok vode 5 - 6 L u minuti

- poslije ugradnje štednih ventila nema gubitka komfora pri tuširanju (jačina mlaza ostaje ista)

- štedne ventile možete kroz uštedu na računima vode i struje otplatiti u roku godinu dana pa i kraće

- manji protok vode znači i manje potrošnje tople vode a to znači i manje potrošnje struje

 

Kako Studentski dom u Mostaru štedi na potrošnji vode i preko 1000 KM mjesečno.

(Klikni ovdje i vidi više)

Zašto onda ne biste i vi uštedjeli veliki dio novca! Zamislite koja je ušteda u velikim hotelima sa velikim protokom gostiju. 

Kako bi značajno smanjili troškove u budućnosti, nudimo Vam štedne sisteme Ekofrend. Prilikom potrošnje vode na Vašim slavinama i tuševima uštedjet ćete i do 70% vode i energije, bez gubitka komfora za korisnike.

Poznato je da se za 1m3 tople vode, ovisno o energentu, potroši 2-4 puta više u odnosu na hladnu zbog zagrijavanja iste, jer kubni metar tople vode može koštati i 2-5 puta više u odnosu na istu količinu hladne.

Vi to ne možete nikako kontrolirati ili smanjiti, osim da putem Ekofrend štednih sistema odredite točnu potrošnju vode po pojedinoj slavini ili tušu. Tada štedite na dva načina, kroz direktnu uštedu vode i kroz uštedu energije.

Ušteda na ovaj način će Vam u relativno kratkom vremenu isplatiti kompletnu investiciju koju uložite.

Naš zadatak je da dokažemo da Vaš novac, čak i dok ovo čitate, nepovratno curi. Curi u svakoj kapi vode koju ste ispustili, a možda niste trebali. Curi u svakom kilovatu koji ste upotrijebili da zagrijete vodu za tuširanje za svoje goste ili ukućane.

Set za uštedu vode i energije

Ekofrend set za uštedu

Smanjuje račune za vodu i struju do 70%

Ugradnjom Ekofrend seta za uštedu trajno smanjujete Vaše račune za vodu i struju do 70%. Kupovinom ovoga seta vrlo brzo ćete isplatiti investicije mnogih vaših uređaja.

Saznaj više
regulator mlaza za slavine

Štedni regulator mlaza za slavine spray

Standardni umetak za slavine

Štedni regulator mlaza za slavine M24 je standardni umetak za slavine. Ovaj regulator ne miješa zrak s vodom i ima mlaz poput spreja. Kvalitetan mlaz već od 2L/min. Ušteda vode i energije do 70%. 

Saznaj više
Štedna tuš ručica

Štedna tuš ručica Komfor Eko

Konstantna potrošnja vode neovisna o pritisku

Štedna tuš ručica Komfor Eko je idealna ručica za vaše kupatilo. Potrošnja je konstantna neovisno o pritisku. Ručica ima mogućnost 3 funkcije, odnosno na tri načina može se podesiti mlaz vode. 

Saznaj više

Tuš ručica Komfor

Namjenjeno za objekte u kojima je jak pritisak

Tuš ručica Komfor je pogodna za objekte u kojima je jak pritisak. Postavlja se sa štednim ventilom da ne dođe do puknuća tuš crijeva. Zbog načina izrade i kvalitete uvelike je smanjeno taloženje kamenca na ručici. 

Saznaj više

Štedni regulator mlaza za slavine

Idealan za kuhinje, šankove i slična mjesta

Ovaj regulator miješa zrak s vodom i ime puni mlaz. Upravo zbog toga je idealan za kuhinje, šankove i mjesta koja moraju imati ispunjen mlaz radi ispiranja kod pranja. 

Saznaj više

Štedni regulator mlaza za slavine PD spray

Opremljen uređajem protiv demontaže

Štedni regulator mlaza za slavine PD spray je regulator koji ne miješa zrak s vodom i ima mlaz poput spreja. Za razliku od standardnog umetka ovaj regulator ima oznaku PD, što znači da je opremljen uređajem protiv demontaže. 

Saznaj više
tuš ručica

Tuš ručica Krk

Namijenjeno je za objekte u kojima je jak pritisak

Tuš ručica Krk je pogodna za objekte u kojima je jak pritisak. Postavlja se sa štednim ventilom da ne dođe do puknuća tuš crijeva.

Saznaj više

Štedna tuš ruža Vir

Idealno za kampove, hotele i slične objekte

Štedna tuš ruža Vir se preporučuje za ugradnju u kampovima, hotelima, wellness centrima i sličnim objektima koji imaju velik broj tuš glava. Tuš ružu Vir odlikuje uski mlaz vode. 

Saznaj više

Štedni regulator mlaza za slavine PD

Opremljen uređajem protiv demontaže

Štedni regulator mlaza za slavine PD je regulator koji miješa zrak s vodom i ima puni mlaz. Za razliku od standardnog umetka ovaj regulator ima oznaku PD, što znači da je opremljen uređajem protiv demontaže. 

Saznaj više

Štedna tuš ruža Eko

Idealno za kampove, hotele i slične objekte

Štedna tuš ruža Eko se preporučuje za ugradnju u kampovima, hotelima, wellnes centrima i sličnim objektima koji imaju velik broj tuš glava. Tuš ružu Vir odlikuje široki mlaz vode. 

Saznaj više

1 2