Konvektori

Posjeduju izravni element grijanja s difuzorom za aktivno grijanje. Hladan zrak koji se nalazi 15 cm od poda cirkulira kroz konvektor i zagrijava se. Na taj način uvijek imate prirodnu cirkulaciju zraka u prostoriji gdje se hladan zrak provlači kroz grijače, zagrijava i širi prostorijom. Na ovaj način nikada vam neće biti "hladno s noga".

Modeli:

- F119 

- F129

- Altis Ecoboost

 

Radijatori s konvekcijom

Sastoji se od  velika površine aluminijskog grijaćeg elementa koji služi za opsežno grijanje. Takvi se proizvodi preporučuju za dnevne sobe (tj. dnevni boravak) ili područja s visokim stropovima. Ovaj uređaj isijava toplinu + konvertira hladni zrak s poda u topli i širi ga prostorijom. Praktično je ovo uređaj 2 u 1 (konvektor zraka + radijator koji isijava toplinu)

Modeli:

- Solius

- Solius Digital

- Tatou Intelegent 

 

Električni radijatori (ugođaj centralnog grijanja)

Osnovna karakteristika ovih radijatora je akumulacija topline i njeno isijavanje.

Eletrični radijatori Atlantic nude se u dvije raličite tehnologije grijanje. Jedna tehnologija je kombinacija dvostrukih aluminjskih ploča koje akumuliraju toplinu i šire je.

Drugi način je Termofluidna tehnologija (tekućina koja provodi toplinu). Ovaj radijator omogućava cirkulaciju toplog fluida koji kruži te na taj način akumulira i isijava toplinu.

Modeli:

- Agilia

- Oniris

- Galapagos

 

Kupaonski radijatori

Svi Atlantic uređaji bez iznimke se mogu postaviti u kupatilo ili kuhinju, jer posjeduju sve potrebne zaštite protiv vlage, isparavanja, sa zaštitama IP 24, Class II, zaštitom od pregrijavanja, prekrivanja, udara groma...

Modeli:

- 2012

- Tatou bains digital