Podrška korisnicima

Konvektori

Posjeduju izravni element grijanja s difuzorom za aktivno grijanje. Hladan zrak koji se nalazi 15 cm od poda cirkulira kroz konvektor i zagrijava se. Na taj način uvijek imate prirodnu cirkulaciju zraka u prostoriji gdje se hladan zrak provlači kroz grijače, zagrijava i širi prostorijom. Na ovaj način nikada vam neće biti "hladno s noga".

Modeli:

- F119 

- F129

- Altis Ecoboost

Radijatori s konvekcijom

Sastoji se od  velika površine aluminijskog grijaćeg elementa koji služi za opsežno grijanje. Takvi se proizvodi preporučuju za dnevne sobe (tj. dnevni boravak) ili područja s visokim stropovima. Ovaj uređaj isijava toplinu + konvertira hladni zrak s poda u topli i širi ga prostorijom. Praktično je ovo uređaj 2 u 1 (konvektor zraka + radijator koji isijava toplinu)

Modeli:

- Solius

- Solius Digital

- Tatou Intelegent 

- Tatou Bains

Električni radijatori (ugođaj centralnog grijanja)

Kombinacija aluminijskih ploča i lijevanog željeza (težine su 20 kg cca ovisno o modelu) omogućava akumuliranje toplote . Ovi modeli nude nisku površinsku temperaturu koja omogućuje blago, homogeno širenje i dugotrajnu toplinu. Ušteda el. energije i iskoristivost akumulirane toplote su osnovne prednosti ovih modela. 

Modeli:

- Agilia

- Galapagos

- Oniris